Announcement

Collapse
No announcement yet.

Registration Error-- Please help!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Registration Error-- Please help!

    Our forum has not had any new members in quite a while and we just discovered the reason.

    When someone new tries to register, they get this error:

    The following errors occurred during your registration:
    The administrator has banned your email address. To contact the administrator click here
    I checked the settings in the Admin Control Panel and nothing has changed. There are no email addresses banned from registering.

    Do you have any advice or suggestions for me?

    Thank you in advance for your help!

  • #2
    Check your Usergroup permissions and make sure that "This Usergroup is not a 'Banned' Group" is set to 'Yes' for the Unregistered usergroup.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol View Post
      Check your Usergroup permissions and make sure that "This Usergroup is not a 'Banned' Group" is set to 'Yes' for the Unregistered usergroup.
      I checked and the setting is correct.

      What else could be causing this?

      Comment


      • #4
        Then it's either your ban setitngs or an add-on you installed.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Originally posted by Steve Machol View Post
          Check your Usergroup permissions and make sure that "This Usergroup is not a 'Banned' Group" is set to 'Yes' for the Unregistered usergroup.
          Originally posted by Steve Machol View Post
          Then it's either your ban setitngs or an add-on you installed.
          Thanks for your help! Our registration and user banning settings seem fine. We haven't added anything to the board lately. I'm still perplexed, but I'll figure it out!

          Thanks again!

          Comment

          Related Topics

          Collapse

          Working...
          X