Announcement

Collapse
No announcement yet.

# viewing forums not showing.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • # viewing forums not showing.

    I am having some problems with my (# viewing) not showing up. it only works on two of my 40 some forums.

    I have turned ON "show user's browsing" and all the other options, all to no avail. Does anyone have any advice?

    www.turbidblue.com/forum

    thanks!

  • #2
    Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I tried that and the problem is still there. Any other options?

      Thanks

      Comment


      • #4
        If you have not upgraded to 3.5.1, then please do so.

        To troubleshoot this, remove any hacks and disable your plugins, then see if you still have this problem.

        If so, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X