Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need assistance after a db import

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    You're welcome!

    Leave a comment:

  • sdp777
    New Member

  • sdp777
    replied
    Steve, that was perfect. Thank you for your continued excellence in supporting the community.

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    It looks like your language table was not completely backed up and/or restored.

    Try this. Reupload the original vbulletin.language.xml file in the install directory. Then upload the tools.php script in the 'do_not_upload' folder of the vB zip file to your Admin CP directory. Then reimport the vbulletin-language.xml file. Immediately remove tools.php when you are done.

    Leave a comment:

  • sdp777
    New Member

  • sdp777
    replied
    My site, since my signature is not appearing is: http://www.vizdepot.com

    Thanks for your time and consideration.
    Sincerely,
    Steven D. Papke
    Owner, The Vizdepot.com

    Leave a comment:

  • sdp777
    New Member

  • sdp777
    replied
    Well for some reason my images didnt show, tho I uploaded them..hmmm.
    trying again.
    Attached Files

    Leave a comment:

  • sdp777
    New Member

  • sdp777
    started a topic Need assistance after a db import

    Need assistance after a db import

    Unfortunately, I was required to move servers...and transfering a 500mg sql is like handling a baby.

    Well needless to say the import didnt work properly the first time and we didnt catch all of the issues before we inadvertently re-opened...and so I was force to close shop yet again today.

    After re-downloading the sql from the original host, re-upping it and re-importing we believe we had an almost seamless transition...that is until I started rooting around in the admin. In vbadmin, I have lost my access to the styles and templates options, specifically Style Manager. See images. And second, Replacement Variable Manager both appear screwed up. My coder went through every trick he could think of. We even re-upd several forum/admincp files thinking that might help. He even re-upd the template and phrase table separately. Still no luck. The rest of the site admin areas seem fine along with the vbportal admin, the remaining portions seem fine.

    Can you assist me in pointing to what I need to correct, extract or replace in the tables, sql or templates to get this functioning properly?

    Thanks in advance.

    In dire need!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X