Announcement

Collapse
No announcement yet.

Images with long urls not showing up

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Images with long urls not showing up

    One of my users reported to me that some of his images show up, but others do not; it shows a link rather than the image. He thinks this is due to the length of the url (it's very long). I tried it and it seems to be true. It's shows the image in the WYSIWYG editing box but then the link is shown in the thread. It's not a problem with illegal hotlinking as far as I can tell as I could post the image on our old db with other software.

    I don't know if this is a bug or something I can fix? (using 3.0.7-haven't updated yet)

    Hope that is clear-it's hard to explain!
    Anne

    Here's the link and I'll try to post the image:
    http://groups.msn.com/_Secure/0RgDZA...85011956445870

    [IMG]http://groups.msn.com/_Secure/0RgDZApsV3AxfHR00KwPbt*4JG3r**JldKggZRWTkEpCDE3zMP NIYK%215F3QFsdJhyaNxNq9bucjs1WVIHxUHTao74%21IxiqEi NNQeptOzzUGw/funny.bmp?dc=4675485011956445870[/IMG]
    Last edited by anne123456; Sat 30 Jul '05, 3:14pm. Reason: messed up link!

  • #2
    those are dynamic images, and highly dynamic at that....

    vBulletin does not allow dynamic images by default, and even on those urls are highly eradic.

    Comment


    • #3
      Thanks!

      I see that I can change this default but it is a slight security risk. How slight?
      Anne

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X