Announcement

Collapse
No announcement yet.

Post and reply looking for old domain name

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Post and reply looking for old domain name

    I recently changed domain names. My files are still on the same host server, so nothing else has changed. I made all necessary changes in admin. All seems to go well, except when I click "new thread" or "reply" I see "Looking up www.olddomain.com" at the bottom of my browser at the end of the page load. Then I can post or reply as normal. Where is there a setting that the forum is still looking up my old domain name? I did a full text search and the old domain is not in any of the files including any .htaccess files. It must be somewhere in the database. Any ideas?

  • #2
    Assuming you have not modified the templates or vB files, it should use the forum URL setting in the Admin CP.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Nope. Turns out you also need to change the path setting for icon posts and smilies. These were still set for my old domain, and that's why the browser was still trying to access the old domain to display those images.

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X