Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with smilies pop-up

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems with smilies pop-up

    hi all,

    I just updated from 3.0.6 to 3.0.7 and seems that I've got a problem with the smilies pop-up. I don't know why when click on "more" to see the rest of the smilies (I've got 96) the pop-up appears with and error that says :
    The requested URL /forum/forum/misc.php was not found on this server.

    How I can repair this ??? I look for any option on vbulletin admin cp (directories and more) but I don't find anything.

    The rest of the forum, seems to run well so I've anyone could helpme I would be very pleased.

    thx for your attention


  • #2
    The first thing I recommend is that you reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

    Next, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I tried to do what you said with the styles (remove and create again) and work properly .
      Sorry for the inconveniencie and thx again for your patient

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X