Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't Install ... :(

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Jerry is handling your ticket since he is the only one familiar enough with this import script to help. Also he does not work 7 days a week, so I'm afriad you will need to be patient. Sorry for the inconvenience.

    P.S. NEVER post a link to your support tickets publicly. These tickets often contain confidential info you do not want to share.

    Leave a comment:


  • majorxp
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    That is an impex error. Please post in the Import forum with all the relevant info.
    Yes it is...and I have been doing this ALL DAY.

    Threads for you to look at:

    support ticket:
    <URL removed>

    per your request:
    http://www.vbulletin.com/forum/showt...897#post954897

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    That is an impex error. Please post in the Import forum with all the relevant info.

    Leave a comment:


  • majorxp
    replied
    I'm having almost the same error except I am not in either situation....

    Here is my error...
    Warning: main(./impex/systems/NONE/000.php): failed to open stream: No such file or directory in \impex\index.php on line 312

    Fatal error: main(): Failed opening required './impex/systems/NONE/000.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in C:\Domains\domain.com\wwwroot\lnr\portal\impex\index.php on line 312

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Glad to hear it.

    Leave a comment:


  • jjmancini
    replied
    It worked. THanks for you help!

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I recommend doing this because it's not working. Some Windows systems have trouble dealing with subdomains and chdir () functions.

    Leave a comment:


  • jjmancini
    replied
    why do I have to drop the subdomain? If I have to drop it to get it to work, fine, but I would prefer a subdomain.

    Thanks!

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    You are using a subdomain and a subdirectory. Drop the subdomain.

    Leave a comment:


  • jjmancini
    replied
    Well, I tried making it a subfolder, but that did not work. Still gettin gthe same error.

    I have the exact same specs as the post above.

    Any other ideas? Here is the exact error:



    Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in C:\Inetpub\vhosts\forum.frunder.com\httpdocs\vb\install\install.php on line 17

    Warning: main(install/installcore.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\forum.frunder.com\httpdocs\vb\install\install.php on line 69

    Fatal error: main(): Failed opening required 'install/installcore.php' (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\forum.frunder.com\httpdocs\vb\install\install.php on line 69

    Thanks in advance!

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Believe me, this issue caused me a lot of headaches trying to help customers having this problem before I finally learned what the issue was.

    Leave a comment:


  • Seandals
    replied
    Thank you very much, very odd bug indeed.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    This is a problem on some Windows server that cannot correctly recognize the root web folder via PHP. You can solve this by installing vB in a subdirectory.

    Leave a comment:


  • Seandals
    replied
    More info if this helps ...

    Web Server
    Microsoft IIS 6.0
    psa-autoupdate 1.1.1811.16691

    Web scripting
    Microsoft ASP 6.0.3790.0
    Microsoft ASP.NET 1.1.4322.0
    perl v5.8.3 built for MSWin32-x86-multi-thread

    Web Publishing

    Microsoft FrontPage 5.0.2.5012

    FTP Server

    Microsoft IIS 6.0

    Database Engine

    Microsoft SQL server 8.00.194
    mysql 4.0.20a-nt

    Leave a comment:


  • Seandals
    started a topic Can't Install ... :(

    Can't Install ... :(

    I cant seem to install vb on my new dedicated server. It is running Windows Server 2003 Standard Edition with IIS6.0 and Plesk control panel.

    I've been searching for a few hours trying this and that to get it working with no avail.

    http://www.warpedvision.com is my URL and my phpinfo is http://www.warpedvision.com/phpinfo.php

    When loading the install page, I get this message ...

    Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in C:\Inetpub\vhosts\warpedvision.com\httpdocs\install\install.php on line 17

    Warning: main(./install/installcore.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\warpedvision.com\httpdocs\install\install.php on line 69

    Fatal error: main(): Failed opening required './install/installcore.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in C:\Inetpub\vhosts\warpedvision.com\httpdocs\install\install.php on line 69

    Any help / advice would be greatly appreciated.

Related Topics

Collapse

  • AndyB72
    makeconfig.php bug ?
    by AndyB72
    Hi all, after install I have this problem: when I try to enter on admincp it says I have to delete makeconfig.php file... I've checked on FTP but makeconfig.php is not on /install/ dir or other dirs....
    Wed 2 Jan '13, 2:02am
Working...
X