Announcement

Collapse
No announcement yet.

Admin control problem please help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Admin control problem please help

    I install my forum and every thinf works fine!
    I am new to this forum so i dont now what i did wrong but in the admin panel when i clikc at heese links i get en error pages!
    ============================
    Users
    -------
    Ban User
    View Banned Users
    ====================
    Attachments
    ----------------
    Moderate Attachments
    ===============================
    Moderation
    --------------
    Moderate Threads
    Moderate Posts
    Moderate Attachments
    Moderate Events
    ===========================================
    Can you please showme how to corect the problem?
    Thank you.
    Regards

  • #2
    First, you need to make yourself a Super Admin. Edit this section of config.php:

    // ****** SUPER ADMINISTRATORS ******
    // The users specified below will have permission to access the administrator permissions
    // page, which controls the permissions of other administrators
    $superadministrators = 'x';

    ...and replace x with your userid (not user name.)

    Second if you still get errors after this, right-click on the error page and go to View/Source. Then copy-n-paste the error message here.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      ok i look at the admis here...
      and is like this....

      // ****** SUPER ADMINISTRATORS ******
      // The users specified below will have permission to access the administrator permissions
      // page, which controls the permissions of other administrators
      $superadministrators = '3';


      now stiil i get the erros
      Here is the sourse..
      Attached Files

      Comment


      • #4
        You got a 404 message.

        Comment


        • #5
          Here's the deal:

          All those functions are scripts in the "modcp" directory on your server. If that directory is empty (or is NOT named "modcp", you'll generate that error.

          Comment


          • #6
            thank you my friend!
            I am so sorry you now what it was?
            the folder modcp was not ypload it in the server!

            I upload it and now every thing is ok

            BTW.... can you please talme how can i do so the smilies and the codes they show with images and not like ...smilie) and the bold lettrs and tuff not like..?
            If there is a hack can you please talme where it is?
            Thank you.
            Regards.

            Comment


            • #7
              I'm sorry, but I don't understand your question.

              Comment


              • #8
                thank you for this thread, just helped me troubleshoot a similar issue... my modcp was there but our htaccess file on it had a typo in it... wouldnt have known it was modcp related without this so thanks

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X