Announcement

Collapse
No announcement yet.

Image Attachment / Thumbnail Question

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Image Attachment / Thumbnail Question

    I had the attachment / thumbnail thing working great until recently.. Now I get this error
    Code:
    Your version of PHP does not have image support. Please make sure you have enabled GD if your server does support it by going to Options -> vBulletin Options -> Server Settings and Optimization Options
    I have changed a couple things.. I went from 3.0.6 to 3.0.7 and I moved the directory that my forums were loacated in.. (Moved from /forum to /forums)

    Can you think of any reason this might happen?

    Thanks for your support.

  • #2
    Did you do as the message instructed and checked your GD settings?

    Also check in the PHP-Info if GD is supported or not.
    Want to take your board beyond the standard vBulletin features?
    Visit the official Member to Member support site for vBulletin Modifications: www.vbulletin.org

    Comment


    • #3
      Yeah I was just about to reply..

      When I moved to the VPS my host company didnt enable GD.
      That also explains why the resistration images werent showing.

      I have root access but dont know exactly how to recompile with GD enabled.
      Does someone have the EXACT code I need to use?

      Comment


      • #4
        http://www.vbulletin.com/docs/html/install_php_apache

        Add "--with-gd" at the end of the configure statement.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X