Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Depth of forums - forumdisplay.php] doesn't update

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Are you using FireFox with extensions?

    Leave a comment:


  • dutchbb
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    I'm not clear what you are trying to do. Please explain.
    Ok sorry

    I am trying to change settings in AdminCP under vBulletin Options > Show Display Options > Depth of Forums – Forum Display

    from 2 (current) to 1 or 0.

    After pushing the save button neither the updated number is shown in the text field, nor the settings get saved in the database.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I'm not clear what you are trying to do. Please explain.

    Leave a comment:


  • dutchbb
    replied
    nope, not on the forumdisplay page, only on the forumhome

    Leave a comment:


  • George L
    replied
    when you change it to 1 or 0 does the main forum show the changes or not ?

    Leave a comment:


  • dutchbb
    replied
    bump

    Leave a comment:


  • dutchbb
    replied
    is now 2 and i want it to be 1 or zero

    http://www.dutchbodybuilding.com/for...hp?&do=phpinfo

    Leave a comment:


  • George L
    replied
    what are you changing the value from /to ? link to phpinfo.php page ?

    Leave a comment:


  • dutchbb
    started a topic [Depth of forums - forumdisplay.php] doesn't update

    [Depth of forums - forumdisplay.php] doesn't update

    After saving settings under "Depth of forums - forumdisplay.php" the number doesn't update and stays the same. It seems the database doesn't update or something?

    What could be the origin for this problem?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X