Announcement

Collapse
No announcement yet.

category lost

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Boxy
    Senior Member

  • Boxy
    replied
    Have you installed any hacks (including portals) or added any code to the footer, headinclude, header or phpinclude templates? If not, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/me...contactform.php



    Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. If you have installed hacks or added code, then remove the hacks first then check and see if you still have this problem. If so, leave the default vB files in place and fill out the support request. Please also include a complete description of the problem.

    Leave a comment:

  • jamesyfx
    Senior Member

  • jamesyfx
    replied
    Are you sure somebodys not pulling your chain here? Cause it sounds suspicious.

    Leave a comment:

  • redbone
    New Member

  • redbone
    replied
    Now, I've lost a forum with several sub-forums... what is going on?? How can I get them back ?

    Leave a comment:

  • redbone
    New Member

  • redbone
    replied
    I do not see the forum listed under the admin / forum manager... how do i check the db ?

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    Running repair would not have deleted a forum, unless the table was so badly damaged that this info could not be repaired.

    Have you checked the db directly to ssee if that forum is still listed or not?

    Leave a comment:

  • redbone
    New Member

  • redbone
    started a topic category lost

    category lost

    running vbulletin 3.0.5 on Win2000 box.

    I noticed I had one forum on the main page where it said no new posts and no last post but if you clicked on that forum all the threads were still there.

    I ran update counters under the admin Maintenace and after that , the 1 forum disappeared , i then ran repair / optimize tables and that did not bring back the forum.

    i then ran myisamchk -r *.myi on those file and that didn't help either... how do i get this forum back without loosing all those posts?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X