Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Posts not working anymore

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New Posts not working anymore

    Howdy,

    I've had several users (including myself) notice that the new posts option on my board no longer shows new posts. It just says there are none, even though there are in fact new posts. This has just recently happened. I've tried deleting my cookies but that doesn't seem to fix the problem. Has anyone else had this happen?

    http://www.cobbs.ca

  • #2
    Are you sure there are new posts? Do you see the New Post icons when you access your forums?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      No.. there aren't any new post icons, however, there are new posts.. you have to go hunting for them and check the post date on the msg.

      Comment


      • #4
        Have you installed any hacks (including portals) or added any code to the footer, headinclude, header or phpinclude templates? If not, fill out a support ticket at:

        http://www.vbulletin.com/members/mem...ontactform.php

        Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X