Announcement

Collapse
No announcement yet.

PM Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PM Problem

    Hi there , I am really new at this , and would appreciate any help . Just got the vb a week ago . The host we had installed it for us , so there was no prob. We have just changed hosts now . I installed vb on there this evening , and have two problems . One - the private message box link works right , and goes to it , but the box itself doesn't work , not the buttons , the smilies are red x's , and no cursor . Second , how do I get all the stuff posted already from the vb on the old host , to the new one ?

  • #2
    First, this sounds like all the files were not correctly uploaded and/or they have the wrong permissions. The first thing I suggest is to reupload the original files (except install.php.)

    Second, instructions for moving servers are in the online manual here:

    http://www.vbulletin.com/docs/html/moving_servers

    Note: The only reliable method of backing up and restoring a database is with shell access via telnet or ssh. Please see the instructions here:

    Backup:
    http://www.vbulletin.com/docs/html/m...nce_ssh_backup

    Restore:
    http://www.vbulletin.com/docs/html/m...ce_ssh_restore
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X