Announcement

Collapse
No announcement yet.

FireFox Browser and my Forum Header

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gator777
    replied
    Originally posted by Zachery
    Gator, I was in a weird state of mind but I do appologize for my rudeness last night.

    With IE, when html code is bad and malformed, it makes guesses and trys to render it as it should display. Firefox does not do this. It displays the code as is.

    The original issue at hand is that you were missing ALOT of tags. both opening and closing.

    You still should take abit of time to learn html. if only for your best intrests.
    No Problem Zachery, we all have those days. I know this is a busy place, and I'm sure it,s stressful at times. Thanks!

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Gator, I was in a weird state of mind but I do appologize for my rudeness last night.

    With IE, when html code is bad and malformed, it makes guesses and trys to render it as it should display. Firefox does not do this. It displays the code as is.

    The original issue at hand is that you were missing ALOT of tags. both opening and closing.

    You still should take abit of time to learn html. if only for your best intrests.

    Leave a comment:


  • Gator777
    replied
    Originally posted by akex054
    I don't see any differences between ie anf FF 1.0.1. You should remove this code (as it's useless):
    Thanks akex054,

    I figured it out, and now both browsers display the images properly. Thanks again for taking the time to share your knowledge with me. I will also remove the useless code you spoke of.

    Regards,

    Gator

    Leave a comment:


  • akex054
    replied
    I don't see any differences between ie anf FF 1.0.1. You should remove this code (as it's useless):

    HTML Code:
    <!--
      NEW HEADER &amp; NAVBAR
      
      Now that the nav buttons are in the
      navbar template, you can stick whatever
      you like into this space.
    
      This makes it much easier for novice
      admins to customize their header
      template without affecting important
      navigation elements.
    -->
    	</td>
    </tr>
    </table>
    Instead of this :

    HTML Code:
    <table cellpadding="0" width="100%" border="0" style="border: #111111; border-collapse: collapse" height="84">
    	<tr>
    		<td align="center" style="background:#3E4637 url('http://www.the-armory.net/images/faback.jpg'); word-spacing: 0; margin-top: 0; margin-bottom: 0" height="84"> 
    		<p align="left" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
    		<a href="http://www.the-armory.net/vb3/">
    		<img border="0" src="http://www.the-armory.net/images/logo.gif" alt="Forums Home Refresh" align="left" hspace="0" /></a><a href="http://the-armory.net/"><img border="0" src="http://www.the-armory.net/images/falogo1.gif" alt="The Armory Website Link" vspace="2"></a><a href="http://www.the-armory.net/vb3/">
    		</a>
    		</p>
    
    		</td>
    	</tr>
    </table>
    Prefer that :

    HTML Code:
    <table cellpadding="0" width="100%" border="0" style="border: #111111; border-collapse: collapse">
    	<tr style="height:84px">
    		<td align="center" style="background:#3E4637 url('http://www.the-armory.net/images/faback.jpg'); word-spacing: 0; margin-top: 0; margin-bottom: 0" height="84"> 
    		<p align="left" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
    		<a href="http://www.the-armory.net/vb3/">
    		<img border="0" src="http://www.the-armory.net/images/logo.gif" alt="Forums Home Refresh" align="left" hspace="0" /></a><a href="http://the-armory.net/"><img border="0" src="http://www.the-armory.net/images/falogo1.gif" alt="The Armory Website Link" vspace="2" /></a>
    		</p>
    
    		</td>
    	</tr>
    </table>

    Leave a comment:


  • Gator777
    replied
    Originally posted by tgmorris
    They aren't identical but would probably be acceptable to me. On 2nd thought, I'm so particular I would tweak things a bit to make them the same

    I would probably set the size of the image when defining the table cell.
    Thanks tgmorris, but I tried that and it did not work either, but atleast you can see what I am experiencing

    Leave a comment:


  • tgmorris
    replied
    They aren't identical but would probably be acceptable to me. On 2nd thought, I'm so particular I would tweak things a bit to make them the same

    I would probably set the size of the image when defining the table cell.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Gator777
    replied
    Originally posted by Dennis Olson
    Look man, you can't write sh*tty HTML code and expect it to work. Use the corrected example given.

    Geez....
    I did my friend ...please stay out of my post if you do not have anything constructive to say.
    Last edited by Gator777; Tue 15 Mar '05, 8:39pm.

    Leave a comment:


  • Dennis Olson
    replied
    Look man, you can't write sh*tty HTML code and expect it to work. Use the corrected example given.

    Geez....

    Leave a comment:


  • Gator777
    replied
    Originally posted by tgmorris
    Your page displays fine for me in FF 1.0.1.
    Thanks tgmorris, but did the logo at the top look the same in both IE and Firefox? I'm talking about the forums only and not the "Home" page.

    Leave a comment:


  • tgmorris
    replied
    Your page displays fine for me in FF 1.0.1.

    Leave a comment:


  • Gator777
    replied
    Originally posted by Zachery
    Do you honestly expect that code to work? thats not even close to being standard html 4


    You should take some time and learn html/xhtml

    www.w3schools.com
    Well, sir, firstly, the code I provided you works well with IE, but not FireFox.

    Secondly, I do not have time to learn HTML. I barely have enough time to get my website up and running. I purchased vBulletin in hopes of getting some professional help from some smart people, and not a bunch of criticism from a 20 year old kid.

    Thanks for your "Expert" HTML code, but that did not resolve the problem with FireFox either.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Do you honestly expect that code to work? thats not even close to being standard html 4


    You should take some time and learn html/xhtml

    www.w3schools.com

    HTML Code:
    <table cellpadding="0" width="100%" border="0" style="border: #111111; border-collapse: collapse" height="85">
    	<tr>
    		<td align="center" style="background:#3E4637 url(../../images/faback.jpg); word-spacing: 0; margin-top: 0; margin-bottom: 0" height="85"> 
    		<p align="left">
    		<a href="http://www.the-armory.net/vb3/">
    		<img border="0" src="../../images/logo.gif" width="800" height="85" alt="" />
    		</a>
    		</p>
    		</td>
    	</tr>
    </table>
    here is your fixed code

    Leave a comment:


  • Gator777
    started a topic FireFox Browser and my Forum Header

    FireFox Browser and my Forum Header

    I created a header for my vbulletin 3.07 foum, but for some reason the browser named "FireFox" dlisplays a gap above and below the images in the header.

    I was wondering if someone might know what is causing this.

    My forum is at:

    www.the-armory.net/vb3

    Open in IE Explorer and it look as it should

    OPen it in FireFox and see the gap above an beloe the images

    Thanks in advance for your help

    This is the code I am using in the header:
    Code:
    <table cellPadding="0" width="100%" border="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" height="85">
     
    <td align="center" bgcolor="#3E4637" style="word-spacing: 0; margin-top: 0; margin-bottom: 0" height="85" background="../../images/faback.jpg"> 
    	<p align="left">
    	<a href="http://www.the-armory.net/vb3/">
    	<img border="0" src="../../images/logo.gif" width="800" height="85">[url="http://www.the-armory.net/index.php"][img]../../images/falogo1.gif[/img][/url]
    	  
    	
    		</table>
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X