Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reinstalling VB

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reinstalling VB

    Recently I upgraded to 3.0.6 and forgot to import the XML files. Obviously this meant the features that came with 3.0.6 were not installed either. Today I have upgraded to 3.0.7 and more problems seem to be occuring - most likely due to what I have done previously.

    Would reinstalling be the best option? And if so, how would I go about that (basically)

    Or could I simply reinstall 3.0.6 and then install 3.0.7? Again; if so, how would I basically go about doing that?

  • #2
    Try this. Upload the 3.0.7 .xml files to the install directory. Then upload tools.php script in the DO_NOT_UPLOAD folder of the zip file to your Admin CP directory. Now reimport each of the xml files. Immediately remove tools.php when you are done.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I can reupload languages and styles, but I cannot find the location to reimport the other two xml files (settings and admin help). Which part of the control panel has the controls to do this? (I have uploaded the latest tools.php also)

      Comment


      • #4
        You use tools.php to reimport these.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          wow, thanks mate. Brilliant tool there that I knew nothing about.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Steve Machol
            Try this. Upload the 3.0.7 .xml files to the install directory. Then upload tools.php script in the DO_NOT_UPLOAD folder of the zip file to your Admin CP directory. Now reimport each of the xml files. Immediately remove tools.php when you are done.

            Hi steve,

            I tried this to fix my board. All I get is a blank page still all around.
            Andy Knifel

            Comment


            • #7
              Originally posted by ajk57
              Hi steve,

              I tried this to fix my board. All I get is a blank page still all around.
              Your issue is different then the one reported in this thread, please start your own thread so we can look into your specific issue.

              Comment


              • #8
                Hi Floris, that issue has been resolved and tools.php is now running.

                Thanks

                http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=132895

                Is where a different issue is.
                Andy Knifel

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X