Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can one of the developers help please

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Maybe it's a security issue from your browser or some internet security software since you are also getting errors on this site?

    Comment


    • #17
      I have checked all the security settings and as i havent changed any of the settings since vb3 i cant see why i am getting all these debug errors now

      I am getting this error on a new install of VB 3.0.5 and a new database as soon as i go into the ACp

      <div class="smallfont" align="center">
      <!--vBulletin v3.0.5, Copyright &copy;2000-2005, Jelsoft Enterprises Ltd.<br />-->
      <script type="text/javascript">
      <!--
      if (typeof(vb_version) != "undefined")
      {
      var this_vb_version = "3.0.5";
      ---->>> if (isNewerVersion(this_vb_version, vb_version))<<<---- is causing the error acording to IEs debugger.
      {
      document.writeln('<a href="http://www.vbulletin.com/forum/showthread.ph' + 'p?postid=' + vb_announcementid + '" target="_blank">' + construct_phrase(latest_string, vb_version) + '</a><br />' + construct_phrase(current_string, this_vb_version.bold()));
      }
      else
      {
      document.write(construct_phrase('Your version of vBulletin (%1$s) is up-to-date.', this_vb_version));

      Comment


      • #18
        OK a friend of mine is running VB3.0.1 cause he hasnt had a chance to upgrade yet.
        Now i can go in and out of threads and posts on his site and not get any errors
        He has IPB games hack installed and shoutbox hack the same as i have. About the only thing he doesnt have is VB gallery 3 and Who Viewed this thread hacks that i have.

        Comment


        • #19
          Originally posted by wi11ie
          [...] I am getting this error on a new install of VB3.0.5 and a new database as soon as i go into the ACp [...]
          Which is evidence for the fact that this has something to do with yourPC, because it doesn't happen for other people. Are you sure you don'thave any filtering software installed that might be causing this?Javascript filters or something maybe? Norton Internet Security?

          Comment


          • #20
            Thats the point i am not the only one getting these errors and why dont i get any errors at all on VB3.0.1 ??????

            As far as Internet Security my browser security is set at medium. I use Zone Alarm 4.58. Steganos Spy Sweeper and Vet Anti-Virus which i have been using for months and havent changed any of the settings. I even uninstalled Sun's Java and still got the errors so i re-installed it.

            Comment


            • #21
              Sun makes a java applent view, not a javascript viewer (java and javascript are two totaly differnt technologys)

              Try disablign your firewall, antivirus, and zone alarm for the time being, see if you are still having any issues.

              Comment


              • #22
                Nope no difference.. How is it i dont get errors on VB3.0.1

                I will get the admin that installed VB3 Gallery to uninstall it tomorrow and see if that makes a difference but i doubt it..

                Comment


                • #23
                  From 2 more of my members

                  I also get "error on page" here at ww..........I cant use the smileys or add a hot link or anything...please help


                  I have not been able to get the smileys,etc to work either over the last day or so

                  Comment


                  • #24
                    Im not getting any errors in your cp willie :/

                    Comment


                    • #25
                      Well it has me stuffed Zach.. I am going to do a format and re-install of windows today and see what happens cause i really dont know whats left to try on my computer..

                      Comment


                      • #26
                        Hi Zach.. Well my reinstall of XP fixed most problems for me now the editor and smilies in NewReply are not working. The smilies are there just when you click on them nothing happens.. Same with the editor icons. I am going to upgrade to 3.0.6 and add the hacks one at a time and check all the board functions as i go

                        Comment


                        • #27
                          wi11ie,

                          Have you pinpointed the problem? I'm having the same issues.
                          MODern ENGINEuity
                          Modular Powered Community

                          Automotive Books, Movies, Games and More!

                          Comment

                          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                          Working...
                          X