Announcement

Collapse
No announcement yet.

New posts -- missing Coding in tempates

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New posts -- missing Coding in tempates

    Can someone please help me? I think I accidently deleted some coding the the templates...I need the bar that's attatched to show up on the homepage of the forums.

    What code am I missing and where? This bar is only showing up once I go into a certain catagory or sub-forum or whatever you want to call it

    (the bar is the one with the calender, new post, user cp etc attatched)
    Attached Files

  • #2
    Did you try reverting the navbar template?

    Comment


    • #3
      yes

      Comment


      • #4
        Reverting this template would have returned it back to its original state. What exactly is wrong now?
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          Same thing, changed nothing

          Comment


          • #6
            And what exactly is wrong? I guarantee that if you reverted the navbar template then it would appear just like the original.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              It shows up everywhere EXCEPT my homepage, mybe I need to revert FORUMHOME?

              Comment


              • #8
                Guess not.....My board is www.anabolicevolution.com if you wanna take a look at it in case you don't know what I mean

                Comment


                • #9
                  I hope I'm allowed to post my site here.

                  Comment


                  • #10
                    Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?
                    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                    Steve Machol Photography


                    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                    Comment


                    • #11
                      No, But I did fix it....I replaced the index.php file, I guess something was wrong with that....thanks steve

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X