Announcement

Collapse
No announcement yet.

Long thread "breaks" Hybrid/Threaded view?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Hmmm...then there is some other server issue causing this. I have no idea what that would be. Sorry.

    Leave a comment:


  • Royalridge
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    This sounds like the server is timing out while trying to process this thread. My guess is that you need to increase the max_execution_time variable in php.ini.
    PHP max_exection_time currently set to 120 seconds and the "server not found" comes back after about 5 seconds.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    This sounds like the server is timing out while trying to process this thread. My guess is that you need to increase the max_execution_time variable in php.ini.

    Leave a comment:


  • Royalridge
    replied
    Server not found error, so really weird....

    This works fine:
    http://www.ten-tenths.com/forum/show...linear&t=25073

    This breaks:
    http://www.ten-tenths.com/forum/show...hybrid&t=25073

    Leave a comment:


  • Floris
    replied
    Could you also tell me how it breaks? Do you get an error, and if so which one?

    Leave a comment:


  • Royalridge
    replied
    It was an upgrade so I assume the thread information and forum information would have been created/updated as necessary. Other threads on the board seem fine.

    I'll try the other updates if I ever get some quiet time on the board (not easy with 45,000+ page displays a day)
    Originally posted by Floris
    Did you run update counters after the upgrade, import?


    Update Counters:
    Update Thread Information
    Update Forum Information
    Rebuild Post Cache

    Leave a comment:


  • Floris
    replied
    Did you run update counters after the upgrade, import?

    Update Counters:
    Update Thread Information
    Update Forum Information
    Rebuild Post Cache

    Leave a comment:


  • Royalridge
    started a topic Long thread "breaks" Hybrid/Threaded view?

    Long thread "breaks" Hybrid/Threaded view?

    I've a 7000+ reply thread and when I try to switch to threaded or hybrid views the system dies and gives a 404 page. Anyone else experienced this problem?

    Thread was migrated from a vB2 installation and therefore all the replies are basically linear.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X