Announcement

Collapse
No announcement yet.

Navbar pop-ups stopped working?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • eiko
    replied
    Well, no idea what it was, lol. Reverted the footer, it's all good.
    Thanks.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    The code you added conflicts with the vB javascript. I really don't know what to tell you other than that.

    Leave a comment:


  • eiko
    replied
    No one with any suggestions? Where to start looking?

    Leave a comment:


  • Dennis Olson
    replied
    heh heh heh...

    So you BROKE IT!!!!

    Bad! Go sit in the corner....

    Leave a comment:


  • eiko
    replied
    That I've done and yes, when uploading a new style, the pop-ups work.
    I'm trying to figure out how to fix my current style though

    Leave a comment:


  • Dennis Olson
    replied
    I know what the vB guys'll tell you. Create a new style using the default vB templates, assign it to a forum, and see if the problem goes away. If it does, you screwed up binky...

    Leave a comment:


  • eiko
    started a topic Navbar pop-ups stopped working?

    Navbar pop-ups stopped working?

    This is driving me nuts.
    Suddenly, the pop-ups aren't working in the forums (quick links, search, etc). (But, the pop-ups DO work on my vBAdvanced home page)

    I have added a couple links to the nav bar over time, everything was great. I even reverted the template back to the original, checked in admincp that pop-ups are on, still no go.

    Any thoughts?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X