Announcement

Collapse
No announcement yet.

Navbar pop-ups stopped working?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Navbar pop-ups stopped working?

    This is driving me nuts.
    Suddenly, the pop-ups aren't working in the forums (quick links, search, etc). (But, the pop-ups DO work on my vBAdvanced home page)

    I have added a couple links to the nav bar over time, everything was great. I even reverted the template back to the original, checked in admincp that pop-ups are on, still no go.

    Any thoughts?

  • #2
    I know what the vB guys'll tell you. Create a new style using the default vB templates, assign it to a forum, and see if the problem goes away. If it does, you screwed up binky...

    Comment


    • #3
      That I've done and yes, when uploading a new style, the pop-ups work.
      I'm trying to figure out how to fix my current style though

      Comment


      • #4
        heh heh heh...

        So you BROKE IT!!!!

        Bad! Go sit in the corner....

        Comment


        • #5
          No one with any suggestions? Where to start looking?

          Comment


          • #6
            The code you added conflicts with the vB javascript. I really don't know what to tell you other than that.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #7
              Well, no idea what it was, lol. Reverted the footer, it's all good.
              Thanks.

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X