Announcement

Collapse
No announcement yet.

can't login as admin anymore ??????

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • can't login as admin anymore ??????

    i can't login as admin anymore... anytime i hit the admin link, and try to login.. the thing goes right back to admin login..or if i try logining in regular it does the same pls help anyone ..
    Last edited by EZSoulja.com; Thu 28 Oct '04, 12:49am.

  • #2
    clear your cookies, close your browser, open your browser, try again

    if that doesn't work log into phpmyadmin and check that your usergroupid is 6.

    if it still doesn't work then upload tools.php (it should be in your vB3 zip file) and run that.
    Kerry-Anne :)

    Twitter Blog

    www.peterska2.com www.worldnewszone.com www.popularusenetgroups.com www.superclickers.co.uk www.forumsforchrist.com www.browsergameplanet.com

    Comment


    • #3
      thnx alot i reset admin access.. wonder what that did.. o well it works again thnx


      EDIT.. when i deleted tools.php from the admincp and logged back in, it did it again.. what happened

      Comment


      • #4
        Perhaps there's something on your PC blocking or corrupting cookies. If you have not installed any hacks (which includes portals), fill out a support ticket at:

        http://www.vbulletin.com/members/mem...ontactform.php

        Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. If you have installed hacks, then remove the hacks first then check and see if you still have this problem. If so, leave the default vB files in place and fill out the support request.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          well i did install like a reigster pop up... a ucash & ushop.. but i doubt its those cause i got em working before but ima try this

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X