Announcement

Collapse
No announcement yet.

Logo does not align to forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MRGTB
    replied
    read this thread

    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=156430

    Leave a comment:


  • AquilaEagle
    replied
    Can someone help me with this in 3.6.8? I can't find the text referred to above, or anything similar, yet my logo isn't in line, like the OP reported.

    Thanks

    Leave a comment:


  • y2ksw
    replied
    Actually this is a template: header

    If you just search for 'Now that the nav buttons are in the' within your templates, you get that directly; then move your code from outside the <tr></tr> tags in between them, and the job is done. I just tried it from the HTML since I've no direct access to your admincp

    Leave a comment:


  • bina_oz
    replied
    Thanks. I didn't think about looking into the source code. All I did was change the image from within the Admin CP in the Styles section.

    Regards,
    Bina.
    Last edited by bina_oz; Tue 5 Oct '04, 8:36pm.

    Leave a comment:


  • y2ksw
    replied
    Your image is not in between this area, but just 1 line above:

    HTML Code:
     <td align="right">
    &nbsp;
    <!--
    NEW HEADER &amp; NAVBAR
     
    Now that the nav buttons are in the
    navbar template, you can stick whatever
    you like into this space.
    This makes it much easier for novice
    admins to customize their header
    template without affecting important
    navigation elements.
    -->
    </td>
    This works (I have cut the href and pasted the gif link from your site):

    HTML Code:
    <tr>
    <!--
    NEW HEADER &amp; NAVBAR
     
    Now that the nav buttons are in the
    navbar template, you can stick whatever
    you like into this space.
    This makes it much easier for novice
    admins to customize their header
    template without affecting important
    navigation elements.
    -->
    <td align="center"><img src="http://www.website-workshop.com/forum/images/misc/logo-forum.gif" border="0" alt="VirtualBina Forums" /></td>
    </tr>

    Leave a comment:


  • bina_oz
    started a topic Logo does not align to forum

    Logo does not align to forum

    Hi,

    I just installed vBulletin 3.0.3. I changed the table width to 750px. I also changed the logo header to link to an image 750x60 pixels. The logo header, however, does not align with the rest of the forum. It is slightly to the left. You can see it at: http://www.website-workshop.com/forum/

    How do I fix this?

    Warm regards,
    Bina.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X