Announcement

Collapse
No announcement yet.

Page loads with errors

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Page loads with errors

    Evertime I load my forum pages (forumhome, display, showthread etc) I get this error shown in the bottom of my browser. Even though the pages load correctly, I wonder if someone can help me fix it.

    It says:

    error: [IMGDIR_MISC] undefined.

    Thanks.

  • #2
    URL? Have you installed any hacks (including portals) or added any code to the headinclude, header or phpinclude templates?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol
      URL? Have you installed any hacks (including portals) or added any code to the headinclude, header or phpinclude templates?
      Not in any of the 3 you mentioned. But I did move the NAV BAR links to the header

      Comment


      • #4
        Try this. Reupload the original vbulletin-style.xml file from the zip file to your install directory. Make sure you upload this in ASCII and overwrite the one on the server. Then import this file in the 'Upload' section of the Style Manager.

        Next create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X