Announcement

Collapse
No announcement yet.

Has the bug in PHP been fixed yet to allow Archiving on Windows Servers?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bchawla
    replied
    Yeah i am wondering also if archiving works in Windows!

    Leave a comment:


  • Ocean
    replied
    Originally posted by Scott MacVicar

    I'm not sure about the ISAPI filter but I know it was fixed for CGI. I'll install IIS soon and test.

    Hi, Scott!

    As it's been about a week and a half, I just thought I'd ask you if you had a chance to look at this yet.

    Leave a comment:


  • Ocean
    replied
    Originally posted by Zachery

    Scott said he would look into it, i can't till i get home, so looks like we wait for scott

    Sounds good to me. Waiting for Scott it is.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Scott said he would look into it, i can't till i get home, so looks like we wait for scott

    Leave a comment:


  • Ocean
    replied
    Originally posted by Floris

    Archive has run since the beta versions without problems on my windows with apache and php and mysql installed. PHP isn't a cgi module on my system.

    The question is, can it run with IIS.

    Leave a comment:


  • Floris
    replied
    Archive has run since the beta versions without problems on my windows with apache and php and mysql installed. PHP isn't a cgi module on my system.

    Leave a comment:


  • Ocean
    replied
    Originally posted by Zachery

    Er, my mistake Ocean, the californian Sun is frying my brain!

    No problem.

    Leave a comment:


  • Ocean
    replied
    Originally posted by Scott MacVicar

    I'm not sure about the ISAPI filter but I know it was fixed for CGI. I'll install IIS soon and test.

    I appreciate that, Scott. And I will patiently be waiting to see what you come up with.


    However, if PHP running through ISAPI is supposed to work, is there an additional step I need to take in order to enable the Archive feature?

    At the moment, if I click on the Archive link, I'm just returned to the main page.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Er, my mistake Ocean, the californian Sun is frying my brain!

    Leave a comment:


  • Scott MacVicar
    replied
    I'm not sure about the ISAPI filter but I know it was fixed for CGI. I'll install IIS soon and test.

    Leave a comment:


  • Ocean
    replied
    Originally posted by Zachery

    Your running on IIS with CGI? why not run on the modual/filter instead? it should be faster.

    But in php.ini you need to add the setting AccecptPathInfo On

    I'm running Windows Server 2003 (IIS). PHP is actually running as ISAPI.

    That being the case, what do I have to do to enable the Archive function? (I thought AcceptPathInfo was an Apache config option - not PHP.ini...)


    Last edited by Ocean; Sun 25 Jul '04, 6:00pm.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Your running on IIS with CGI? why not run on the modual/filter instead? it should be faster.

    But in php.ini you need to add the setting AccecptPathInfo On

    Leave a comment:


  • Ocean
    replied
    Originally posted by Zachery

    There was no problem with windows servers AFAIK as long as they were not running CGI, but the bug in cgi has been fixed, the same resolution for apache2 which is an htaccess with AllowPathInfo to be set to on is the fix IIRC.

    So, am I to understand that the Archive feature is able to function now - for a Windows Server?

    If so, what do I have to do to enable it? (htaccess is a *nix* function)

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    There was no problem with windows servers AFAIK as long as they were not running CGI, but the bug in cgi has been fixed, the same resolution for apache2 which is an htaccess with AllowPathInfo to be set to on is the fix IIRC.

    Leave a comment:


  • Has the bug in PHP been fixed yet to allow Archiving on Windows Servers?

    Older threads indicated that the reason vB's Archive function doesn't work on Windows servers is because of a bug in PHP.

    However, in the interim - several releases have come out - including PHP 5.0.


    Do any of them allow the Archive feature to work as it should?
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X