Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with phpinclude_start??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Nonetheless these are hacks and the place to get help with them is vbulletin.org.

    Leave a comment:


  • ZombieAndy
    replied
    like i keep saying its 2 completly seperate hacks.. so i think its a problem with the template accepting them rather than the codes themselves.. if you know what i mean

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Ok, i wasnt sure what exactly you were talking about, you should contact the author or request help in the thread at vBulletin.org

    Leave a comment:


  • ZombieAndy
    replied
    well as i said i dunno if its a hack problem, but if it is then its exactly the same error with 2 completly different hacks.. i tried it with the miserable users hack and the disable forum censor (for my hidden forums only of course). i dont think 2 completely seperate hacks could go wrong but the exact code im trying to use now is

    PHP Code:
    // Miserable Hack for vB3
        // Ported by KuraFire to vB3, original vB2 version by Zzed
        // #######################################################
        // Put the id of your Miserable Usergroup here:
        
    $miserableid 16;
       
    // Check to see if the user is a Miserable User
    if (is_member_of(array('userid'=>$bbuserinfo['userid'], 'usergroupid'=>$bbuserinfo['usergroupid'], 'membergroupids'=>$bbuserinfo['membergroupids']), $miserableid))
        {
            
    $glitch rand(60120);
            for(
    $x=0$x<$glitch$x++)
            {
                echo 
    ' ';
                
    sleep(1);
            }
        
            
    $vboptions['floodchecktime'] *= 10;
            
    $glitch rand(0100);
            if(
    $glitch 90)
            {
                
    $vboptions['enablesearches'] = 0;
            }
        
            
    $glitch rand(0100);
           if (
    $glitch 75)
           {
               eval(
    '$headinclude = "' fetch_template('headinclude') . '";');
               eval(
    '$header = "' fetch_template('header') . '";');
               eval(
    '$footer = "' fetch_template('footer') . '";');
               eval(
    '$timezone = "' fetch_template('timezone') . '";');
               eval(
    '$gobutton = "' fetch_template('gobutton') . '";');
               
    $vboptions['useforumjump'] = 0;
               eval(
    print_standard_error('error_toobusy'));
           }
       
            
    $glitch rand(0100);
           if (
    $glitch 80)
            {
                if (
    $glitch 50)
                {
                    exit;
                }
            
    $templatecache['headinclude'] = '<META HTTP-EQUIV=\"refresh\" CONTENT=\"5; URL=$vboptions[forumhome].php\" />' $templatecache['headinclude'];
            }
        }
        unset(
    $ids$glitch$miserableid$x); 
    if (
    $forumid == 17,18,19) { 
      
    $vboptions['enablecensor'] = 0

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    What code are you trying to use?

    Leave a comment:


  • ZombieAndy
    started a topic Problems with phpinclude_start??

    Problems with phpinclude_start??

    im not sure if its a hack thing or a forum error, but the phpinclude_start templates on my forum aren't responding to any script in them... they just comepletly ignore it.. is there anything i can do? ive tried making new schemes and tried reverting and re-editing the template already but it just ignores me everytime.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X