Announcement

Collapse
No announcement yet.

Loading takes to long with IE 6

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Loading takes to long with IE 6

    Hello,

    some user report that on our site with the new 3.0.1 Version the loading of the site takes very long. When they load the site with the Internet Explorer 6 they site loads a piece of the site. Then it stops and after some seconds it continues with the rest.

    But only a few users got the problem. We tried disabling features and firewalls but nothings helps.

    When the same user take Firefox to load the site its instantly there.
    The users also got no problem with their I-NEt connection. Ist only the IE Browser.

    Can somebody help or got the same problem ?

    Test it here: http://www.traum-projekt.com/forum/

    Rob
    >>> http://www.traum-projekt.com

  • #2
    Its a bug within ie, it will not render a table untill it gets the all the data from the table.

    If your table spans the whole forum, from <table> it wont render untill it gets the end tag </table>

    This is why its taking loner for the page to render in IE.

    Comment


    • #3
      perhaps it hat also somehting to do with the IE Cache...

      Some user get the site cached and some dont ...
      I tried a lot of options disabling or enabling cache/zip/MetaTags... but some IE never cache the page. I dont understand it ..
      >>> http://www.traum-projekt.com

      Comment

      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
      Working...
      X