Announcement

Collapse
No announcement yet.

Member validation stopped working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Member validation stopped working

    We have our forums set where admin has to validate each new registration. It was working fine up until about a week ago. Now, when going to the Users / List Users Awaiting Moderation no names show in the list. However, those pending people email us wondering what's up. All the other board functions are working properly as far as we can tell.

    1) What would cause this to happen
    2) How can we rectify the problem?

    Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance!

  • #2
    Have you installed any hacks (including portals) or added any code to the headinclude, header or phpinclude templates? If not, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/mem...ontactform.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. If you have installed hacks or added code, then remove the hacks first then check and see if you still have this problem. If so, leave the default vB files in place and fill out the support request.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X