Announcement

Collapse
No announcement yet.

Searchindex not created correct

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    Make sure this is set to 'Yes' for each forum you want indexed:

    Admin CP -> Forums & Moderators -> Forum Manager -> Edit Forum -> Index New Posts in Search Engine

    Leave a comment:


  • marc_t
    replied
    Ok, now I recreated the searchindex. 397.369 pieces have been indexed, but we have 776.579 posts.

    What am I doing wrong? Is there a certain option that only is indexing the first post of a thread or sth? I don't know what to do else?

    Which forums are not included in the index? Our Smalltalk-forum is not in the index. Which criteria is neccessary for this?

    And help is very much welcome.

    Thanks alot,
    marc

    Leave a comment:


  • marc_t
    replied
    Will try to do this. But hopefully the mainproblem of not indexing all forums is also solved then

    marc

    Leave a comment:

  • hjmaier
    Senior Member

  • hjmaier
    replied
    Originally posted by marc_t
    I made a screenshot an forgot to attache it...

    Furthermore I made packages of 200 to be indexed. Should not be too much..
    When i indexed my own board, i got the same error. I just restarted the index at the last successfull indexed post.

    hj

    Leave a comment:


  • marc_t
    replied
    I made a screenshot an forgot to attache it...

    Furthermore I made packages of 200 to be indexed. Should not be too much..
    Attached Files

    Leave a comment:


  • marc_t
    replied
    Ok.. this night it stucked at 300.000 something

    Can I now continue the index at the number where it stucked? I mean with with the ID?

    And where can I conifgure that certain forums are not included into the index? Maybe I didnt see that I did sth wrong?

    Thanks again.
    marc

    Leave a comment:


  • marc_t
    replied
    Nope, doesnt seem like this. It also says that the indexing is sucessfully finished.

    Leave a comment:

  • Steve Machol
    Former Customer Support Manager

  • Steve Machol
    replied
    Does it stop at a particular post?

    Leave a comment:


  • marc_t
    started a topic Searchindex not created correct

    Searchindex not created correct

    Hi,

    I upgraded from 2.2.9 to 3.0.1. Since this I have problems in creating the searchindex. Everytime I create it, it states that 200.000+ posts have been indexed, but we have 775.000+ posts. I checked all options for the forums, but didn't find anything that seems to be wrong.

    Where can i search for the mistake? What could it be?

    Thanks for help!

    marc
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X