Announcement

Collapse
No announcement yet.

User activation

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • User activation

    I am having a problem here, I have my registration's set for Users to activate by mail. vBulletin Option>Send welcome e-mail>Yes.

    When users register and then click the "activate link" in the e-mail sent it is bring them to the main forum, but it is not activating them. I tested this my self, is there another option that overides this? Am I missing something here? Went through the documentation and came to a dead end.

    Fiber

  • #2
    Have you installed any hacks (including portals) or added any code to the headinclude, header or phpinclude templates? If not, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/mem...ontactform.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. If you have installed hacks or added code, then remove the hacks first then check and see if you still have this problem. If so, leave the default vB files in place and fill out the support request.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X