Announcement

Collapse
No announcement yet.

Server Load Averages Missing From Control Panel Home

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Server Load Averages Missing From Control Panel Home

    About two weeks after upgrading to vB 3 the Server Load Averages has seemingly disappeared from the Control Panel homepage. There does not seem to be any setting for this that I can locate, so I am really curious to discover why it no longer shows up.

    Any ideas?

    We have not installed any hacks only done mods to the following templates:
    • Header
    • Navbar
    • MEMBERINFO

  • #2
    This could be of two reasons.

    1- Your hosting provider has turned off the permissions for you to see the load averages (some additional safe_mode on permissions)

    2- You have the option to show the quick stats turned off
    (Admin Control Panel > vBulletin Options > vBulletin Options > Show quick stats [ yes ])

    Comment


    • #3
      Originally posted by Floris
      This could be of two reasons.

      1- Your hosting provider has turned off the permissions for you to see the load averages (some additional safe_mode on permissions)
      Must be it.

      Originally posted by Floris
      2- You have the option to show the quick stats turned off
      (Admin Control Panel > vBulletin Options > vBulletin Options > Show quick stats [ yes ])
      This is set to yes.

      Thanks for your time. Guess I'll have to see if we can find out why they suddenly turned this off on us.

      Comment


      • #4
        I noticed your other thread with another error .. might be related ?

        Comment


        • #5
          The IP address problem?

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X