Announcement

Collapse
No announcement yet.

RSS woes - XML Parsing Error: syntax error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I am getting the same error, however I'm getting it when I try to open the XML files generated by vB with the 'download private message' function.

    Fresh install, I didn't modify any of the files... only the templates and added a few new common templates in an array in global.php but that's all.

    XML Parsing Error: syntax error
    Location: privatemessages-Jordi-June%208th,%202004.xml
    Line Number 1, Column 31:<?xml version="1.0" encoding=""?>
    ------------------------------^

    Comment


    • #17
      I'm trying to do this myself. How do I make it work? I can't go and reinstall everything; it's far too complicated and my board is far too active.

      Can the developers please help with a fix? I get the same syntax error. I haven't hacked anything. I'm using the latest version.

      Comment


      • #18
        Originally posted by Shaun Lyon
        I'm trying to do this myself. How do I make it work? I can't go and reinstall everything; it's far too complicated and my board is far too active.

        Can the developers please help with a fix? I get the same syntax error. I haven't hacked anything. I'm using the latest version.
        Shaun Lyon,

        Do the following*:

        Admincp > Language & Phrases > Language Manager > English: Edit Settings > HTML Cahacter Set > Paste: ISO-8859-1

        *These instructions are for the English language.

        Comment


        • #19
          Its not a code fix but a db fix, just do whats above.
          Scott MacVicar

          My Blog | Twitter

          Comment


          • #20
            Scott,

            Is it the same character set for all languages? I wasn't entirely sure so I added my little disclaimer.

            Comment


            • #21
              I got blank page, no error.
              Any solutions?

              Thank's....
              Regards,

              Deska.

              Comment


              • #22
                Originally posted by Deska
                I got blank page, no error.
                Any solutions?

                Thank's....
                Do you allow guests to view your forums?

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X