Announcement

Collapse
No announcement yet.

Changed servers on a closed board and.....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Changed servers on a closed board and.....

    All is well, except when i goto my site - i recieve the

    "Forum is closed blah blah"

    And i cannot login to open it!! Any ideas on how?
    For all your minimoto needs : www.minimotoclub.com

  • #2
    I tried logging stright into the admincp - it accepts my username, but goes back to the login screen?
    For all your minimoto needs : www.minimotoclub.com

    Comment


    • #3
      look for the fixoptions.php script. that may help you. also scotts "my cookies" script.

      (they might help) applogies if they dont.

      Comment


      • #4
        Where do i get fixoptions.php?

        I cannot run mycookies as it shows the forum closed page.....
        For all your minimoto needs : www.minimotoclub.com

        Comment


        • #5
          Originally posted by manguish
          Where do i get fixoptions.php?

          I cannot run mycookies as it shows the forum closed page.....
          I found this in a thread for you
          It was wrote by freddie.
          Last edited by Jimmy Kane; Sat 21 May '05, 6:04pm.

          Comment


          • #6
            How longs it supposed to take to rebuild?

            Just seems to sit doing nothing?
            For all your minimoto needs : www.minimotoclub.com

            Comment


            • #7
              Sorted!

              Use fix_login.php

              For all your minimoto needs : www.minimotoclub.com

              Comment

              Loading...
              Working...
              X