Announcement

Collapse
No announcement yet.

why the archive it dont work with me ??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • msimonds
    replied
    do you have one of the major IM's. If you do, catch me on mine from my profile and I will try

    Mike

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    hello can some one pls Explian to me about this .?

    thankyou

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Thankyou For info .. may some one explian to me how can i fix this problem is there any tut or some info ......

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Either your on a server with Apache 2 and then need to turn a function on, or your server runs php as cgi

    Leave a comment:


  • msimonds
    replied
    You probably are on a shared server and they have php installed as a CGI module!! There is a way to get around this. Can you make your phpinfo public so we can view it or if you need help just contact me

    Mike

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest started a topic why the archive it dont work with me ??

    why the archive it dont work with me ??

    Hi!!!

    Why the archive it dont work with me .. if i try to enter it it just retern me in the main page i dont now hat wrong i try to delete my cookies etc.. and still the same problem

    anyidea pls

    thankyou
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X