Announcement

Collapse
No announcement yet.

in admin area proceesor load 100 % on clinet PC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • in admin area proceesor load 100 % on clinet PC

    Hi,
    Im in the process of upgrading from vb 2.xx to vb 3, I have it all running now, but when I want to change settings in the admin area, and I choose "display all settings", the browser (IE) takes 100 % procesor time and it is realy, realy slow, this happens on all different machines, alos when I click on a question mark to find help on a particular setting, a pop up appears but keeps blank and the system hangs, also I cannnot change settings, can anyone help me with this particlar problem?? it's kind of frustrating, I;'m already two month is in the process of fionally upgrade my board.

    It's aboard with 12000 members and about 350.000 post in the dtatabase, 700 Meg attachement.

    thanks

    Mimezine
    Last edited by mimezine; Thu 13 May '04, 4:19am.

  • #2
    I don't have this problem with the Admin CP and I don't know of any other reports like this. Have you installed any hacks (including portals) or added any code to the headinclude, header or phpinclude templates? If not, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/mem...ontactform.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. If you have installed hacks or added code, then remove the hacks first then check and see if you still have this problem. If so, leave the default vB files in place and fill out the support request.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X