Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar not showing in AdminCP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Avatar not showing in AdminCP

    I have uploaded some new avatars on my forum but there is a problem......a little one really

    In threads the avatars show correctly and if I right click on the I get the correct URL of the image...but If I go to the AdminCP and check my members profile...I got the broken image in the avatar field and if I right click on that broken image I got a different URL which is a double URL where the first one is the URL of my form and The second one is the correct url of the image.... It looks like this:

    http://URL_OF_MYFORUM.COM/FORUMS/http://URL_OF_THE_IMAGE.gif

    What's wrong

    One more thing...how come my members can't see the images in their signatures ....I am the admin and I am able to see those images
    Last edited by Virtex-II; Wed 28th Apr '04, 3:25am.
    If you are italian send me a pm!

    (Se sei italiano contattami in privato!)

  • #2
    I have made a couple of changes in the registred users field but they can't still see images in signature, while I visualize them....where could the problem be....I am going mad about that

    It seems that they can't even see images included in posts
    Last edited by Virtex-II; Wed 28th Apr '04, 8:33am.
    If you are italian send me a pm!

    (Se sei italiano contattami in privato!)

    Comment


    • #3
      I selected all the [img] voices but still have the same problems

      don't know what to do anymore.....
      If you are italian send me a pm!

      (Se sei italiano contattami in privato!)

      Comment


      • #4
        Thanks to Zachery I managed to understand and solve the second part of the problem but still don't know why this:

        I have uploaded some new avatars on my forum but there is a problem......a little one really

        In threads the avatars show correctly and if I right click on the I get the correct URL of the image...but If I go to the AdminCP and check my members profile...I got the broken image in the avatar field and if I right click on that broken image I got a different URL which is a double URL where the first one is the URL of my form and The second one is the correct url of the image.... It looks like this:

        http://URL_OF_MYFORUM.COM/FORUMS/http://URL_OF_THE_IMAGE.gif
        happens

        Regards
        Virtex-II
        Last edited by Virtex-II; Wed 28th Apr '04, 10:23am.
        If you are italian send me a pm!

        (Se sei italiano contattami in privato!)

        Comment


        • #5
          Whats version are you running?

          Comment


          • #6
            Originally posted by Zachery
            Whats version are you running?
            vBulletin 3.0.1

            Thanks
            If you are italian send me a pm!

            (Se sei italiano contattami in privato!)

            Comment


            • #7
              What is your board url set to in the AdminCP ?

              Comment


              • #8
                Originally posted by Zachery
                What is your board url set to in the AdminCP ?
                The URL is the correct one of the forum but maybe I got this error because the avatars are uploaded somewhere else....Is that possible
                If you are italian send me a pm!

                (Se sei italiano contattami in privato!)

                Comment


                • #9
                  Are you using a hack for remote hosting?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Zachery
                    Are you using a hack for remote hosting?
                    I didn't quite understand that but I didn't use any hack for this...I just uploaded avatars in a different ftp....

                    I mean my forum is located at:

                    http://www.myforumurl.com/forums

                    while my avatars are uploaded to :

                    http://www.myavatars.com/avatars

                    That's all
                    If you are italian send me a pm!

                    (Se sei italiano contattami in privato!)

                    Comment


                    • #11
                      Any news about that
                      If you are italian send me a pm!

                      (Se sei italiano contattami in privato!)

                      Comment


                      • #12
                        Id suggest creating a bug report, as it sounds like the file is prefxing the board or forum url to the avatars in the ACP

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Zachery
                          Id suggest creating a bug report, as it sounds like the file is prefxing the board or forum url to the avatars in the ACP
                          Thanks Zachery I will
                          If you are italian send me a pm!

                          (Se sei italiano contattami in privato!)

                          Comment

                          Related Topics

                          Collapse

                          Working...
                          X