Announcement

Collapse
No announcement yet.

ARGHHH... it just wont do anything.. (vb 3.0.1)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • alastair
    replied
    fixed
    Last edited by alastair; Wed 14 May '08, 8:46am.

    Leave a comment:


  • Erwin
    replied
    Lycos provides a mysql database?

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Your trying to do this on Lycos?
    i highly doublt this will work on a free host.

    Leave a comment:


  • alastair
    replied
    fixed
    Last edited by alastair; Wed 14 May '08, 9:18am.

    Leave a comment:


  • alastair
    replied
    fixed
    Last edited by alastair; Wed 14 May '08, 9:18am.

    Leave a comment:


  • Lostnode
    replied
    That or the username is wrong... I had the same error "Link-ID == False, connect failed" And it was username specific.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Link-ID == false, connect failed

    This means that either the db info in your config.php file is wrong, or there is a problem with the server.

    Leave a comment:


  • alastair
    replied
    fixed
    Last edited by alastair; Wed 14 May '08, 8:45am.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Right click and view the source and paste the full error message.

    Leave a comment:


  • alastair
    started a topic ARGHHH... it just wont do anything.. (vb 3.0.1)

    ARGHHH... it just wont do anything.. (vb 3.0.1)

    fixed
    Last edited by alastair; Wed 14 May '08, 8:45am.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X