Announcement

Collapse
No announcement yet.

Weird Javascript error on ForumHome

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Weird Javascript error on ForumHome

    When I load my forum's first page IE pops up a message about the Javascript error. I tried to open page with Opera, Mozilla, and they didn't show any error.

    Here is a link

    http://talk.uasound.com (Ukrainian Language)

    Can anyone help me with the javascript error?

    Thanks

  • #2
    How long has this been happening for? when did it start?

    Comment


    • #3
      I don't know when it started, but it was also happening on RC4 too. BTW, I just noticed that error disappears when you log in, this is weird. (Please don't register just to check it )

      Thanks for help

      Comment


      • #4
        Revert your templates and reupload your clientscript folder.

        Comment


        • #5
          What do you mean by revert?

          Do I need to save my current template changes? I know for sure I didn't add any custom javascript.

          Thanks for you help again. Jelsoft rocks

          Comment


          • #6
            Well, add a new style, and see if the problem still exsists

            Comment


            • #7
              Thanks, is there any debug tool that would point me to the line with the error? Reverting all templates will take a lot of time.

              Comment


              • #8
                Found the problem

                It was single quote is the Javascript if() statement

                Comment


                • #9
                  I can't get rid of my js errros...

                  Comment


                  • #10
                    hmm... i was talking to someone bout this on their forum...

                    see what happens if you go into the footer and remove the followgin

                    <!--
                    // Main vBulletin Javascript Initialization
                    vBulletin_init();

                    // Initialize 'Active' Table Cells
                    //activecells_init();
                    //-->

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X