Announcement

Collapse
No announcement yet.

Just a simple one!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Just a simple one!

    This is just a simple one for you technical people out there!
    How do I change the default that 'shows threads for the last 30 days'?
    i.e. which variable in which file?

    I'd appreciate any help on this.
    http://www.alantimms.com

  • #2
    You can set this for each forum in the control panel under modify forums.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Thanks wluke.
      Hadn't chosen the 'edit' forum before in vb2 yet.
      It opens up a whole new world!
      http://www.alantimms.com

      Comment


      • #4
        Originally posted by wluke
        You can set this for each forum in the control panel under modify forums.
        Errr.......I've set the 'last x days' to 1000 but it still insists on showing for the last 30.

        I have re-visited 'edit forum' and it has saved the change.
        http://www.alantimms.com

        Comment


        • #5
          Your user profile is most likely overriding the default.
          Translations provided by Google.

          Wayne Luke
          The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
          vBulletin 5 API - Full / Mobile
          Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

          Comment


          • #6
            That wasn't the problem wluke.....my user profile was set to 'Default'
            But it seems to be ok now. Don't know if there was a problem with my host server or not.

            Thanks!

            Talking about my host server......... (Yip....another problem)

            Since upgrading to vB2 I am forever getting errors.....ones that I only very occasionally got with 1.1.5

            It must be roughly 70% of the time I get the dreaded 'Error 502 Bad Gateway' message.

            And quite often 'The server is too busy. Please try again later'.

            Is this recognised as a vB2 bug? Or is it really my host server?

            Once again, I would appreciate any help as this is most annoying.

            Regards
            Last edited by Blue Steel; Wed 21st Feb '01, 2:39pm.
            http://www.alantimms.com

            Comment

            Loading...
            Working...
            X