Announcement

Collapse
No announcement yet.

Did you change the members login

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Yea, that's it. It got lost.

    And it's all my fault.

    Forget the fact I paid $160 for a product.

    Forget the fact I have waited over 10 days for a simple answer to a simple question.

    And lets not forget they already got my money.

    I should have been nicer and waited a month before complaining.

    Comment


    • #17
      Originally posted by leadZERO
      Perhaps if you went about your inquiries in a different manner you would get better service.

      If your email to the support staff was anything like this stuff I wouldn't doubt it was "lost."
      Just to throw my tuppenceworth in leadZERO.....no matter what bigroad's attitude is, if he/she paid their money, they deserve the same support as the rest of us would expect.
      http://www.alantimms.com

      Comment


      • #18
        Dan/Bigroad,

        Apologies for the delay in response - I've just traced your original request (which was "closed" in our support system for some reason - hence the delay).

        You should shortly receive your new customer login details via email.

        Please let me know if you require any further assistance.

        All the best,

        James
        James Limm

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X