Announcement

Collapse
No announcement yet.

Some Complaints about Posts Not Showing Up.....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Some Complaints about Posts Not Showing Up.....

    Latetely some users on my board have complained about their post not showing up but their complaint post has then revealed the post that they said wasn't there.

    What's going on?

  • #2
    http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=17262

    Comment


    • #3
      Will the errors be fixed if I upgrade to version 3?

      Comment


      • #4
        more information needs to be provided.

        By not there what do they mean?

        Its not showing completely?
        Its showing but there is no text?

        Check your moderation queue a few times it appears there because someone accidently turned it on, or they were adding a poll and never completed this.
        Scott MacVicar

        My Blog | Twitter

        Comment


        • #5
          Ok here's an example... This is my post here... Now I press post (next post is for example purposes"

          Comment


          • #6
            Hey where did my post go??????

            (Now this post here reveals that one up there ^^^^

            Comment


            • #7
              Originally posted by Novadream
              Hey where did my post go??????

              (Now this post here reveals that one up there ^^^^
              Sounds like browser cache to me.

              Syl...

              Comment


              • #8
                Yes, if it is happening on both 2.x and 3.x you have a browser cache issue.

                Comment


                • #9
                  I wouldn't know if it was happening with 3X... I only have 2X installed...


                  But I was asking earlier if I upgrade to the latest verion of VB will that fix my problems?

                  Comment


                  • #10
                    You said it was happening here too which means it also occurs on 3.x for you. Since it's a browser issue, upgrading most likely won't help. What browser do you use?

                    Comment


                    • #11
                      I never even said it happened to ME in the first place... I gave an example in this thread of what some users are saying on my forum.

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X