Announcement

Collapse
No announcement yet.

Poll Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Poll Problems

    I posted this in the wrong thread so i'm reposting it in here.

    When I post polls some members try to vote that are registered forum members but they get the following error:

    "this always comes up when I press vote. The action you have attempted could not be performed as your session appears to be invalid. Click the below link to attempt this action again with a new session."

    What could be the problem here?

    Thanks

  • #2
    What version of vB are you running? This was a problem with older versions and members using AOL.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by Steve Machol
      What version of vB are you running? This was a problem with older versions and members using AOL.
      I'm using version 2.2.6 and yes it is a AOL member.

      Comment


      • #4
        Upgrade to 2.3.2. There have been a lot of changes since 2.2.6 to fix the AOL problems.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X