Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with cookies...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    OK, I will upgrade then get back to this thread if the problem persists. Thanks for your help and time.

    Comment


    • #17
      Looks like its solved as of now.... Hmm,mm,:

      Hi Gustav,

      I finally got in tonight.

      I've removed all cookies etc. but still loop from AOL.

      I now start Internet Explorer from an aol connection and successfully log in from there.
      Could be an aol bug?

      Regards
      Brian

      Comment


      • #18
        There are a lot of problems with the AOL browser.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #19
          New user with problems, I have asked for OS and browser, well see what is problem is:

          Hi, I am a new member & having trouble posting a forum. I signed on, went to BMW Alpina discussion, typed my message & tried to submit it. It pulled up that I had to log on again, which I did, tried this several times but still can't send my message. Is there a limit to # or words or letters that can be used?

          Comment


          • #20
            Here is the browser:

            I am using a Mac G3 and entourage

            Comment

            Loading...
            Working...
            X