Announcement

Collapse
No announcement yet.

vBulletin 2.3.2: Posting/Poll's Bug

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • crowfield99
    replied
    Thanks

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    No problem. If it happens again let me know.

    Leave a comment:


  • crowfield99
    replied
    Grrr I am sorry Jakeman this morning I must have tried about 10 times before changing the message and it would not let me have it.. but now it seems to be working. Sorry for wasting your time

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    http://www.yoursimplehost.co.uk/foru...=&threadid=195 ?

    Leave a comment:


  • crowfield99
    replied
    Afraid not lol...

    Jake, Try it in "YSH Hangout" as thats where I had the problems this morning when trying to do my daily poll.

    Name the subject anything and put this in the message

    ...

    Nothing else and try to attach a poll

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    Like this? http://www.yoursimplehost.co.uk/foru...=&threadid=193

    Leave a comment:


  • crowfield99
    replied
    ah in the message you have to put .. or .. or ... etc etc etc

    Leave a comment:


  • Jake Bunce
    replied
    It's working fine for me. I just posted this poll - http://www.yoursimplehost.co.uk/foru...=&threadid=192

    Leave a comment:


  • crowfield99
    started a topic vBulletin 2.3.2: Posting/Poll's Bug

    vBulletin 2.3.2: Posting/Poll's Bug

    Hi,

    Not sure if this is a bug so please my apologies if I am incorrect.

    I am currently running a fresh install of vB 2.3.2 and when you create a new thread and type .. or ... or ... etc in the message box and try and input a poll it just says the message has been entered into the system and takes you back to the forum.

    Although the message does not get entered and it does not give you the choice to enter a poll.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X