Announcement

Collapse
No announcement yet.

[vB 2.3.2] Ampersand problems.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [vB 2.3.2] Ampersand problems.

    I'm having some serious issues on my forums when it comes to ampersands.

    Alot of the URL's are coming out like such:

    http://www.ewplanet.org/e/showthrea...;threadid=14887

    http://www.ewplanet.org/e/search.ph...;searchid=21726

    I knew should've waited to upgrade but I thought there were some serious bug fixes, 2.3.0 was running perfect as far as I could tell and now my forums are screwed.

    Ah, hopefully you guys are able to fix this, otherwise I'll have to close the forums down and figure out what's wrong myself... and tha'ts not a good thing.

    I posted this in this forum as well as announcements discussion because I realized this is a bug.

  • #2
    Originally posted by k33nny
    I'm having some serious issues on my forums when it comes to ampersands.

    Alot of the URL's are coming out like such:
    [/i]
    'A lot of URLs' where specifically?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Originally posted by k33nny
      I'm having some serious issues on my forums when it comes to ampersands.

      Alot of the URL's are coming out like such:

      http://www.ewplanet.org/e/showthrea...;threadid=14887

      http://www.ewplanet.org/e/search.ph...;searchid=21726

      I knew should've waited to upgrade but I thought there were some serious bug fixes, 2.3.0 was running perfect as far as I could tell and now my forums are screwed.

      Ah, hopefully you guys are able to fix this, otherwise I'll have to close the forums down and figure out what's wrong myself... and tha'ts not a good thing.

      I posted this in this forum as well as announcements discussion because I realized this is a bug.
      Where are these URLs that are bad? I just browsed around your site a bit and did not find a link that did not work.

      Comment


      • #4
        When a thread is posted, when you use the search engine and when you click the new posts link on the home page are a few examples of this. Sorry for not being more precise with my post.

        Comment


        • #5
          Have you installed any hacks? If not, do you have a test account to check this with?
          Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
          Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

          Steve Machol Photography


          Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


          Comment


          • #6
            I have installed hacks but then I uninstalled the hacks to see if it was still messed up, it was. The hacks are now reinstalled.

            http://www.ewplanet.org/home.php?s=

            Account Login: vBtest
            Account Password: test

            Comment


            • #7
              I have problems with the ampersand in both image links [ IMG ] Tag and in my smilies.
              I have one smilie which is : :&)=] and it is not parsed anymore. unles I delete the &
              Is ET really out there ? Find out out with us!

              Comment


              • #8
                I can't duplicate this problem on my unhacked 2.3.2 test forum. Are you sure you uploaded the original 2.3.2 files? If so and you have removed your hacks, fill out a support ticket at:

                http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

                Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP.
                Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
                Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

                Steve Machol Photography


                Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


                Comment


                • #9
                  I will look more into it and make sure I have it completely hack free. *grumbles*

                  Comment


                  • #10
                    By the way, what file would this problem be occuring in? One of the fucntions.php or global.php problems maybe?

                    Comment


                    • #11
                      I fixed the problem. Thanks for your help Steve & Tubedogg.

                      Comment

                      widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                      Working...
                      X