Announcement

Collapse
No announcement yet.

Images only seen by Admins-Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cindyd
    replied
    Originally posted by xiphoid
    I just registered on your forum as 'floris' and I surfed to a thead with an attachment, (http://www.glassmavenhaven.com/forum...&threadid=1537) and the image was showing - and was not showing as a link. So it works. Since I am the registered usergroup.

    Sounds like the problem you are having, is a cache problem maybe.
    Thanks for letting me know! slinking off to clear cache

    If you need a piece of glass ID'd just let me know!

    I cleared my cache on both browsers and signed in as a Mod and this is what I see:


    I found the problem!
    Attached Files
    Last edited by cindyd; Sun 3 Aug '03, 2:27pm. Reason: added comments & picture

    Leave a comment:

  • Floris
    Senior Member

  • Floris
    replied
    I just registered on your forum as 'floris' and I surfed to a thead with an attachment, (http://www.glassmavenhaven.com/forum...&threadid=1537) and the image was showing - and was not showing as a link. So it works. Since I am the registered usergroup.

    Sounds like the problem you are having, is a cache problem maybe.

    Leave a comment:


  • cindyd
    started a topic Images only seen by Admins-Problem

    Images only seen by Admins-Problem

    I got my attachment option working, and set the permissions on everything to yes, about being able to attach and download, plus in the CP, I sent the View Images to Yes (this is what I really want)

    Now, as an Admin, I can see the images in the posts, but as
    Moderators or Registered, the images come up as a link.

    How do I get this to work for those groups? I using 2.30Vb

    Thanks for the help.

Related Topics

Collapse

Working...
X