Announcement

Collapse
No announcement yet.

Polls linking to other polls after voting

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    I don't see a 'View Results' link because I'm not registered.

    If you have not installed any hacks, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP. If you have installed hacks, then remove the hacks first before filling out the support request.

    Leave a comment:


  • voogru
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Run repair.php on the database.

    Also make sure you don't have any htaccess redirects that are affecting things.
    I ran the repair.php

    check 1
    iterations 4

    I set it to check on my db, it didnt find any "errors" it seems like (printed out a whole bunch of stuff like:

    Code:
     Checking table accessTableOperationTypeTextvoogru_forums.accesscheckstatusOKOptimizing table accessvoogru_forums.accessoptimizestatusTable is already up to date
    etc..

    Didnt seem to do anything.


    Here is an example:

    http://forums.voogru.com/showthread.php?threadid=3923

    This is a poll "Matrix Reloaded Freeway Scene vs T3 Car Chase Scene"


    Now, if you click "View Results" It shows the results... however the thread below is of a totally different poll. (In this case, its taking me to an old poll that was "Porno Smurf as President?", but the poll data is from the correct poll)

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Run repair.php on the database.

    Also make sure you don't have any htaccess redirects that are affecting things.

    Leave a comment:


  • voogru
    replied
    Originally posted by voogru
    It appears too. I going to try re-installing the forum on another location using the same db and see if it still happens.
    It still happens on a 100% non-hacked vB 2.3.0.


    Leave a comment:


  • voogru
    replied
    It appears too. I going to try re-installing the forum on another location using the same db and see if it still happens.
    Last edited by voogru; Thu 17 Jul '03, 11:49am.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Make copies of your hacked files then reupload the originals. Does the problem persist?

    Leave a comment:


  • voogru
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    I can't imagine a cause for this. Have you installed any hacks?
    I only have two hacks installed, I have the "Quick Reply" and the WYSIWYG editor.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I can't imagine a cause for this. Have you installed any hacks?

    Leave a comment:


  • voogru
    started a topic Polls linking to other polls after voting

    Polls linking to other polls after voting

    Hello,

    I'm having a weird issue with polls on my forums, When you "vote" on any poll, you are taken back to another poll.

    Server Stats:

    vB 2.3.0
    Linux
    Apache version: 1.3.27
    Perl: 5.008
    PHP: 4.3.1
    MySQL: 3.23.56

    I’m fairly clueless what’s causing it, I tried a few things in maintenance but it didn’t seem to do anything.

    Any help would be great.

    Thanks

    - voogru.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X