Announcement

Collapse
No announcement yet.

Attachment Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Attachment Issue

    HEllo everyone.

    I just upgraded our dedicated server to the new verions of PHP and everything now our attachments are not working. When i recompiled i Used the same settings as always and now i have this issue.

    when you click an attachment you get this error

    <br /><b>Fatal error</b>: Call to undefined function: imagecreatefromstring() in <b>/home/zxclub/public_html/attachment.php</b> on line <b>95</b><br />But the image does upload correctly the link to our php info file ishttp://www.300zxclub.com/phpinfo.php Thanks

  • #2
    you haven't compiled with GD enabled.

    I'd also say that you aren't using default vb files as imagecreatefromstring isn't used in vB2.
    Scott MacVicar

    My Blog | Twitter

    Comment


    • #3
      hmm okay how can i recompile with GD? i used option 5 when i did easyapache, should i go back and choose step 1?

      it is correct we are using a watermark Hack as we are having alot of bandwitdh theft of attachments

      Comment


      • #4
        http://www.vbulletin.com/forum/showt...ght=easyapache

        compiling with GD is discussed there.
        Did you check GD in the list with option 5?
        Scott MacVicar

        My Blog | Twitter

        Comment


        • #5
          Yes i did use option 5 ill look at that thread and see if i can find my answer

          Comment


          • #6
            Scott i fixed it i just forced a re-install in WHM thanks for the help

            Comment

            Related Topics

            Collapse

            Working...
            X