Announcement

Collapse
No announcement yet.

Flash in HTML Enabled Forums

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Flash in HTML Enabled Forums

    I'm having difficult display flash files in a forum. HTML is turned on for this specific forum and the code is standard for flash file inclusion:

    Code:
    <object classid="clsid: D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[url="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0"]http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0[/url]" width="406" height="197">
      <param name=movie value="/forum/launch/test.swf">
      <param name=quality value=high>
      <embed src="/forum/launch/test.swf" quality=high pluginspage="[url="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"]http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash[/url]" type="application/x-shockwave-flash" width="406" height="197">
      </embed> 
    </object>
    I've noticed that when the post is first displayed, for a brief second, a small transparent box with a white border and a white dot in the middle is displayed exactly where the flash would be, so clearly its doing something, but not what its supposed to be doing.

    Any help appreciated.

  • #2
    You can find this feature/hack over at www.vbulletin.org.
    Trent Gillespie Mod Theater Gillespie Photography

    Comment


    • #3
      Thanks for the response.

      There are quite a few flash hacks on there, but this isn't a hack I'm after. vB uses HTML as an un-hacked product. If it parses HTML correctly then it should be able to display anything that you can view in a webpage.

      So my question is - why doesn't it.

      Comment

      Loading...
      Working...
      X