Announcement

Collapse
No announcement yet.

Major problem.. please help, its like the threads aren't showing up?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CeleronXT
    replied
    Uh...

    REPAIR TABLE `template`;

    That's about all I can say.

    Leave a comment:


  • pablo
    replied
    It looks like some of your templates are missing. Maybe turn on the option on the admin CP get them to put the names of the templates in the HTML source , and have a look at anyones which appear empty.
    Or maybe try the default style again.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Since your hacks may be the problem, that is the first step in troubleshooting it. Just make copies of your hacked vB files and reupload the originals before filling out the support ticket.

    Leave a comment:


  • king sting
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    You may have some templates missing. If you have not installed any hacks, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP and FTP.

    If you have installed hacks, then remove the hacks first before filling out the support request.
    I have to remove every hack before filling out a support ticket? That could take days! Isn't there any easyer way?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    You may have some templates missing. If you have not installed any hacks, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP and FTP.

    If you have installed hacks, then remove the hacks first before filling out the support request.

    Leave a comment:


  • king sting
    replied
    Originally posted by king sting
    Jesus.. I never removed that, thats one of the things missing from the board.. I just looked and it looks like somehow the whole footer temp for wiped out, and when I click view default temp or whatever, theres nothing in that either.. I'm totally lost here.. Its like certin sections of the board are just gone.. I think its a db error.. but it doesn't say any errors..
    and we've installed a lot of hacks, but they've all worked fine until today.. some of them are:

    vbstats
    vbquiz
    stats panel
    mod drop down menu
    front panel mod
    users online today
    some vbquiz addons

    some others i cant remember..

    Leave a comment:


  • king sting
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    Well the first thing you need to do is restore the copyright. Right now you are in violation of the license agreement. At a minimum the copyright must read:

    vBulletin, Copyright ©2000 - 2003, Jelsoft Enterprises Limited.

    After you've done that, then please tell me if you've installed any hacks.
    Jesus.. I never removed that, thats one of the things missing from the board.. I just looked and it looks like somehow the whole footer temp for wiped out, and when I click view default temp or whatever, theres nothing in that either.. I'm totally lost here.. Its like certin sections of the board are just gone.. I think its a db error.. but it doesn't say any errors..

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Well the first thing you need to do is restore the copyright. Right now you are in violation of the license agreement. At a minimum the copyright must read:

    vBulletin, Copyright ©2000 - 2003, Jelsoft Enterprises Limited.

    After you've done that, then please tell me if you've installed any hacks.

    Leave a comment:


  • king sting
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    What's the URL to these forums? What view age are you viewing them with?
    You can view the forum from www.cali-stylez.net/vb/

    On the forum index page under the new post nothing displays, and if you click into a forum its like nothing is there... I also just noticed the Users Online Today section is gone, and the quiz center area, all from the index page..

    and the board runs on GMT -8:00hours

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    What's the URL to these forums? What view age are you viewing them with?

    Leave a comment:


  • king sting
    replied
    Originally posted by Steve Machol
    There is nothing wrong with the session table. That is just an informational message. Are you getting any specific database errors?
    no, the threads in forums and stuff just dont show up.. theres no errors showing up thou..

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    There is nothing wrong with the session table. That is just an informational message. Are you getting any specific database errors?

    Leave a comment:


  • king sting
    replied
    I tryed to fix it by running this query: REPAIR TABLE session;

    but it didn't work.. any help?

    Leave a comment:


  • king sting
    replied
    ok when i ran the repair.php i got this error:

    Checking table sessionTableOperationTypeTextcalistyl_vb.sessioncheckerrorThe handler for the table doesn't support checkRepairing table sessioncalistyl_vb.sessionrepairerrorThe handler for the table doesn't support repair

    i'm not sure how to fix it.. can someone explain it to me?

    Leave a comment:


  • Major problem.. please help, its like the threads aren't showing up?

    www.cali-stylez.net/vb/ is the address to the board for those that can help me figure out the problem.. its like all the posts and threads are just gone, but the board still counts them.. I dunno.. its strange, I woke today and found it like this.. please help...
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X