Announcement

Collapse
No announcement yet.

File upload problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    If you remove the hacks and still have this problem, fill out a support ticket at:

    http://www.vbulletin.com/members/support_form.php

    Be sure to include the login info to your Admin CP and FTP

    Leave a comment:


  • tubedogg
    replied
    It may or may not be the result of a hack, but we cannot support you if you have hacks installed (as stated in the license).

    Leave a comment:


  • TurboFC3S
    replied
    Ok, I know it's NOT because of the hack. I just installed the quick reply box today and the problem has been there for that last 2 weeks. It started happening around the same time that we upgraded to vB 2.2.9. Strange thing is I (and a few other users) were able to upload for awhile, but the majority of people could not. Now nobody can ... not even admins like myself.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Remove all hacks and try again.

    Leave a comment:


  • TurboFC3S
    replied
    I was able to upload avatars through the user control panel, but if I upload through the Admin panel I get a red x. All my stuff is relatively unhacked, only the quick reply box.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Make sure you are running all default (non-hacked) vB files. If you are, then this is definitely a server issue. I'm afraid I wouldn't know what to suggest on that end.

    Try uploading an avartar - first in the User CP, then in the Admin CP. Do you get any errors?

    Leave a comment:


  • TurboFC3S
    replied
    It's chmod'd to 777 ... I have root access and own the server. Any other ideas to look at?

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Phpinfo looks okay. This sounds more like a server issue than a vB one, particularly if this started suddenly.

    The only thing you might want to check is to make sure that the '/var/tmp/php_uploads' directory is chmod'd to 777. Otherwise I suggest asking your host to check and server or DNS related problems.

    Leave a comment:


  • TurboFC3S
    started a topic File upload problem

    File upload problem

    For some reason file uploads stopped working on my site. First off, here's the phpinfo page.

    http://www.rx7club.com/forum/info.php

    When I try to upload, it cranks for a second and then goes to a standard "Page cannot be displayed" page. URL at top when it goest to this page is http://www.rx7club.com/forum/newreply.php

    Help please!
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X